Vi erbjuder fönsterputs i Karlstad

Om du letar efter en pålitlig och professionell fönsterputsare i Karlstad, har du kommit till rätt ställe. Vi på Klarälven Städ erbjuder högkvalitativ fönsterputs till både privatpersoner och företag i Karlstad. Med vårt erfarna team och högkvalitativa rengöringsprodukter kan vi säkerställa att dina fönster blir skinande rena varje gång.

 

 

Letar du efter fönsterputsare i Karlstad? 


Att hålla fönstren rena är viktigt av flera skäl. Först och främst ger rena fönster ett perfekt rent intryck av ditt hem eller kontor. Smutsen blockerar annars det fina ljus som lyser upp rummet. För det andra så kan damm och smuts på fönster bidra till allergier och andra hälsoproblem. Så om du söker fönsterputsare i Karlstad, finns vi här för dig!

Vi städar hos tusentals kunder varje månad och har som mål att erbjuda bättre service och städkvalitet än alla andra. Om du därför inte blir nöjd med vår fönsterputs lovar vi att fixa problemet så att du kan njuta av rena fönster. Vi använder endast högkvalitativa rengöringsprodukter för att garantera bästa resultat. Och våra erfarna fönsterputsare är även utbildade för att kunna hantera alla typer av fönster på ett säkert och effektivt sätt. 


Med tre enkla steg blir dina fönster skinande rena


1. Kontakta oss och boka fönsterputs

Du kan hitta vår tjänst för fönsterputs här och kontakta oss för att boka fönsterputs i Karlstad. Då berättar du för oss hur många fönster som du vill att vi ska putsa, när du vill att vi ska komma och om du har andra funderingar. Då kommer vi även på ett gratis första besök för att bättre förstå det arbete vi ska utföra och för att lära känna varandra. 

2. Vi putsar dina fönster

När det är dags för själva fönsterputsningen kommer vårt team ut till dig i Karlstad på den förbestämda tiden. Vi tar hänsyn till eventuella särskilda krav eller önskemål du kan ha för att kunna leverera en skräddarsydd fönsterputsning. Om dina fönster går att öppna emellan glasen så kan vi rengöra däremellan också. 

3. Säkerställer kundnöjdhet

Efter att fönsterputsningen är klar kommer vårt team att göra en sista kontroll för att säkerställa att alla fönster är fria från fläckar eller smuts. Vi tar också bort rester eller spår av rengöringsprodukter för att lämna dina fönster skinande rena. Om du har några frågor eller funderingar efter fönsterputsningen är vårt team alltid tillgängligt för att hjälpa till och se till att du är helt nöjd med resultatet.


 
Därför väljer många våra fönsterputsare 

 

Vi har många kunder som är mycket glada för den städning vi har utfört hos dem. Du kan ta en titt på våra rekommendationer om du vill veta vad andra tycker om städningen som vi har utfört i Karlstad. Vi på Klarälven Städ är även stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ fönsterputs i Karlstad till konkurrenskraftiga priser. Vi putsar ett fönster på båda sidorna för 60 kronor efter RUT-avdrag och tar med oss allt som behövs för att göra dem skinande rena. Oavsett om du behöver fönsterputs för ditt hem eller kontor i Karlstad, kan du lita på oss för att göra jobbet på ett snabbt och effektivt sätt.

Kontakta oss idag om du letar efter fönsterputsare i Karlstad! Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla dina fönster skinande rena. Så låt oss ta hand om din fönsterputsning så att du kan fokusera på annat i stället!

Frågor och svar:

Varför är det viktigt med rena fönster?

 

Det är viktigt att att hålla fönstren rena för att släppa in det fina ljuset i ett rum, undvika allergier eller andra hälsoproblem och för att ge ett bra första intryck till ditt hem eller kontor. Så om du söker fönsterputsare i Karlstad, finns vi här för dig!

Hur mycket kostar fönsterputs hos Klarälven Städ?


Vi tar 60 kr per fönster (2-sidor) och en startavgift på 120 kr per städtillfälle. Eventuella tilläggskostnader kan tillkomma för fönster som är ovanliga, gamla eller har fast spröjs. Vi tar med allt städmaterial och utrustning så att inga extra kostnader tillkommer för dig som kund. Kontakta oss för en korrekt prisoffert baserat på dina fönsters specifika behov.


Varför ska jag välja Klarälven Städ i Karlstad?


Vi på Klarälven Städ erbjuder en högkvalitativ service där kunden alltid står i fokus. Vårt team är välutbildat och utför noggrann fönsterputs till konkurrenskraftiga priser. Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens behov, och strävar alltid efter att skapa trygghet och förtroende hos våra kunder.

 

 

0
Feed

Lämna en kommentar