Gör flytten enklare – boka en professionell flyttstädning

 

Att organisera en flytt och packa ihop ett hem kan vara både stressigt och tidskrävande. Det är lätt att känna sig överväldigad av den långa listan med uppgifter som måste utföras. Vi är medvetna om att städningen är en viktig del av denna process, men vi vet också att det tar mycket tid och energi. Därför finns vi på Klarälven Städ här för att underlätta vardagen för dig!

 

En hjälpande hand i flyttkaoset

 

När det kommer till flyttstäd finns vi här för dig, allt för att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt. Vi erbjuder professionell och noggrann städning av kök, badrum, sovrum och allmänna ytor där vår största prioritet är att garantera ett grundligt städat hem. I vår flyttstädning ingår bland annat:

Fönsterputs: Vi ser till att dina fönster är skinande rena både in- och utvändigt.
Damning av tak och väggar: Vi tar hand om dammet som samlas på svåråtkomliga platser.
Dammsugning och våttorkning av golv: Alla golv blir noggrant rengjorda.
Rengöring av golvlister, trösklar, dörrar och dörrfoder: Varje detalj räknas, vi lämnar inget åt slumpen.
Rengöring av kök: Arbetsbänkar, ugn, spis och vitvaror blir skinande rena.
Rengöring av bad och toalett: sanitetsporslin, badkar, golvbrunnar och ventiler rengörs även dem noggrant.


För en fullständig lista över inkluderande områden för flyttstäd besök gärna vår hemsida. Vi genomför en egen intern kontroll efter varje utförd städning och är också närvarande vid eventuella besiktningar från hyresvärdar eller nya ägare, om så önskas. Vid eventuella anmärkningar åtgärdar vi dessa omedelbart för att säkerställa att allt är i perfekt skick.

 

Varför välja Klarälven Städ?


När du anlitar oss på Klarälven Städ kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell städning. Vi är din flyttfirma i Karlstad och kan garantera både noggrannhet och ett öga för detaljer, för att ditt hem ska lämnas i bästa möjliga skick. På så sätt förenklar vi din flytt och garanterar en smidig och stressfri överlämning av boende.

 

Trygghet är A och O för oss. Vår prioritet är att du ska känna dig trygg att lämna över nycklarna till oss och att flyttstädningen möter dina förväntningar. Vi förstår att saker händer och att planer ändras, vi garanterar därför flexibla bokningar där du enkelt kan kontakta oss via telefon. 

 

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så kan du fokusera på allt annat som kommer med en flytt. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev en enklare och mer behaglig flyttprocess. Vi gör det vi ska och städar som man ska städa!

 


 

0
Feed

Lämna en kommentar