Därför vågar vi påstå att vi är Karlstads bästa städfirma

 

Trött på damm, smuts och grejer överallt? Less på undermåliga städtjänster och en service som känns halvhjärtad? Det var vi också och det var just därför vi grundade Klarälven Städ. Vår grundtanke är enkel – att erbjuda enastående städservice utan att kompromissa med något. Vi tar städningen på allvar, vi strävar efter att erbjuda den bästa städservicen i Karlstad. Låt oss guida dig genom några av de faktorer som gör oss till den bästa städfirman i Karlstad.

Renhet, kundnöjdhet och medarbetaromsorg

Vi hanterar varje kund och arbetsuppgift med samma engagemang och omtanke som vi själva skulle önska. Varje hem och städtillfälle är unikt och därför anpassar vi vår städning efter just dina behov. Första hembesöket är alltid gratis och vi gör det för att se över platsen som ska städas, avstämma runt förväntningar samt önskemål och förklara hur städningen fungerar.

När det gäller städtiderna är vi flexibla och anpassar oss efter dina önskemål. Vi städar när det passar dig,  från tidig morgon till sen kväll med undantag för helger då vi inte utför städningar.

Hände det något som gör att du måste avboka städtiden som är om två timmar? Inga problem! Slå en signal till oss så hittar vi en ny tid som passar dig, utan extra kostnad. Dessutom har vi ingen bindningstid för våra hemstädningar och om du någonsin väljer att avsluta tjänsten är det enkelt att kontakta oss så löser vi det smidigt åt dig!

Du behöver absolut inte oroa dig för att städa undan innan vi kommer. Vi tar hand om allt, från diskhantering till tvättning, vilket låter dig koppla av och ägna din tid åt både roligare och viktigare saker.

Både nöjda kunder och anställda


För att uppnå den bästa möjliga städningen är vi på Klarälven Städ övertygade om att våra medarbetares välmående och sekretesshantering är av avgörande betydelse.

Vår personal har gynnsamma arbetsvillkor genom avtal med Kommunal och är fullt försäkrade med FORA-försäkringar, både under arbete och resor till och från ditt hem. All vår städpersonal har också fått en ordentlig genomgång och upplärning samt vilka krav vi ställer. Vi strävar ständigt efter förbättring genom internutbildning och regelbundna kvalitetskontroller, vilket säkerställer att vår personal och tjänster alltid håller högsta standard.

För att skapa kontinuitet och se till att du alltid får den service du önskar är det alltid samma person som utför städningen. Detta underlättar inte bara er kommunikation, utan säkerställer också en konsekvent städning som motsvarar dina förväntningar.

Din integritet är central för oss. Vi har klara rutiner för nycklar, koder och personuppgifter, och vår personal följer sekretessavtal för din trygghet. Vi har också en företagsförsäkring hos Länsförsäkringar som täcker eventuella skador som kan uppstå under städningen. 

 

Proffsig städning med Karlstads bästa städfirma


Tänk dig att du kommer hem efter en lång dag och möts av ett nystädat, fräscht hem. Det är den känsla vi strävar efter att leverera varje gång. Om du fortfarande inte är övertygad, ta en titt på våra många fina recensioner:

Arbetet hemma hos min gamla mor kan jag bara ge er högsta betyg för. Allt som vi önskade blev utfört med toppresultat. Ni har verkligen överträffat våra förväntningar. Jag rekommenderar er med glädje. - Per

Vi är så glada över att ha er som vår städfirma. Det är verkligen en lättnad att få hemmet städat några gånger om året och att kunna bestämma hur ofta det ska göras. Det är fantastiskt att komma hem och känna att man kan ägna tiden åt roligare saker. Era tjänster har verkligen gjort en stor skillnad för oss. Jag rekommenderar verkligen detta företag. Det är både prisvärt och ni är mycket skickliga på ert arbete. - Yvonne

Vi är stolta över våra nöjda kunder och hoppas att du också har lust att bli en av dem! Låt oss ta hand om städningen så att du kan spendera din tid på andra saker.

Om du har fått nog av oredan – kontakta oss på Klarälven Städ 

 

Frågor och svar: 

 

Hur väljer jag rätt städföretag?

För att välja rätt städföretag bör du överväga deras erfarenhet, omdömen från tidigare kunder, erbjudna tjänster och prissättning. Be om referenser och se till att de har rätt licenser och försäkringar.

Vad är fördelarna med att anlita en städtjänst?

Att anlita en städtjänst sparar tid och ansträngning, ger dig en renare och hälsosammare miljö, och kan hjälpa till att bevara och förlänga livslängden på dina ytor och möbler.

Vad är skillnaden mellan vanlig städning och djuprengöring?

Vanlig städning handlar om daglig rengöring och underhåll av ytor, medan djuprengöring är en mer omfattande process som inkluderar noggrann rengöring av svåråtkomliga områden och detaljer som kanske inte städas regelbundet.

 

 

0
Feed

Lämna en kommentar